Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Si daca...

Si daca viata mea s-a oprit la tine, inseamna ca asa mi-a fost scris: sa te intalnesc atunci cand aveam mai mare nevoie de un umar pe care sa ma sprijin, sa ma indragostesc de tine si sa te iubesc cu aceeasi pasiune nebuna toata viata mea.
De acum sunt fericita! Te am pe tine langa mine si nu mai am nevoie de nimic altceva...iubirea ta si trupul tau cald imi sunt de-ajuns ca sa spun ca detin fericirea suprema.
Nu te-ascunde de mine vreodata, nu ma indeparta, nu ma rani, caci o sa ma doara prea tare o rana provocata de tine si-o sa sangereze toata viata...pastreaza-ma langa tine, da-mi iubire in fiecare clipa, fereste-ma de ura sau de rautate!
Nu vreau ca timpul sa treaca fara noi, sa ne uitam, sa ajungem sa ne hranim doar cu amintiri din timpuri trecute...
Iubeste-ma si tu toata viata...si dupa moarte...zi de zi, pana la sfarsitul lumii ! Si-apoi sa ne nastem iar, sa ne cunoastem iar si sa ne iubim ca in viata anterioara !
Nu vezi ca doar eu sunt jumatatea ta, ca doar cu mine te potrivesti? Nu vezi ca m-am nascut sa fiu a ta?
Te iubesc mai presus de tot ce-i omenesc, mai presus de viata mea, la fel de mult ca pe Dumnezeul caruia ma inchin. Tu esti icoana mea si-am sa te venerez mereu. Tu iubeste-ma la fel si-ai grija de mine, nu lasa lumea asta rea sa ma indeparteze de tine, n-o lasa sa ne fure iubirea!
Esti ca un balsam pentru sufletul meu atunci cand ma saruti...Numai tu ma poti intelege si atunci cand nu vorbesc, numai tu imi poti incalzi trupul cu rasuflarea ta! Sunt dependenta de tine, esti aerul si apa vietii mele, tu, numai tu, esti universul meu!
Am nevoie de tine mereu, de tot ce insemni tu: saruturi, atingeri, imbratisari, soapte...esti ca un drog, te vreau din ce in ce mai mult...ma ametesti, delirez, plutesc de fericire cand esti langa mine!
Hai, ia-ma in brate,spune-mi ca n-ai sa pleci niciodata caci in viata asta am pierdut prea multe si mi-e teama sa nu te pierd si pe tine...totul e atat de frumos si nu vreau sa se termine vreodata!Comentarii

Ce sa mai spun? SUPERB!!!!!!!!!! E SUPERB!!!!!!!!!! :x
de ana in data de 2009-04-16 13:45


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare