Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

S-au facut toti PORCI!!

Fratilor, daca nu ne imbolnavim de gripa porcina (Doamne fereste!), sigur ajungem la Spitalul 9, adica la nebuni. M-am saturat sa aud peste tot de gripa porcina, m-am saturat sa ne spuna niste pacalici sa ne vaccinam, m-am saturat de cum incearca sa ne panicheze si sa ne manipuleze!
Sunt sigura ca virusul asta a fost creat ca sa mai scape de noi, suntem prea multi oameni, prea putine resurse si-atunci s-au gandit sa ne mai diminueze. la fel a fost si cu aviara, la fel e si porcina. Si cand va trece porcina vor scaote altceva...pana isi vor atinge scopul! In loc sa se preocupe sa salveze planeta, sa aiba niste scopuri nobile, ei ucid oameni.
De asemenea, sunt profund intrigata de faptul ca s-au folosit de moartea lui Toni Tecuceanu pentru a speria si mai mult populatia si pentru a-i determina sa se vaccineze. In ziua mortii lui, niciun post de televiziune n-a anuntat nimic. La cateva zile, mai exact in ziua inmormantarii, s-au trezit toti sa spuna ca gripa porcina a omorat o vedeta, ca daca se vaccina nu se intampla asta. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!
De ce sa ma vaccinez, de ce as face-o daca acest vaccin nu a fost testat, de ce sa ma vaccinez eu, un simplu om, daca medicii refuza s-o faca?! Si bufonul ala de ministru poate sa apara el cat vrea la televizor si sa se vaccineze in direct cat vrea...de unde sa stiu eu ca ala e sigur vaccin?! Cine stie ce ser fiziologic era...
Ideea e ca e bine sa va protejati, sa aveti grija de voi, sa traiti sanatosi, sa iubiti mereu, sa zambiti, sa va bucurati de tot ce va ofera viata, bune si rele si, mai ales, sa credeti in Dumnezeu! Sa fiti sanatosi!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare