Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Iar frig:(

Azi-noapte m-am trezit foarte speriata si complet inghetata ... M-am acoperit si m-am cuibarit mai bine langa Marius ... Dar tot mi-era frig ... Mi-a luat ceva timp pana sa-mi dau seama ca afara e un adevarat viscol, ca batea un vant turbat iar noi adormiseram cu geamul de la bucatarie deschis (de la curent s-au deschis si usile din casa) si de-asta era asa de frig. Evident, mi-am trimis "colegul de camera" sa inchida geamul, insa n-am mai putut sa adorm deloc pana la ora 8 de dimineata (si cand m-am trezit era ceasul 1:30). Nu stiu de ce, eu nu prea am probleme cu somnul (exceptand zilele cand e luna plina si varcolacul din mine cred ca se trezeste si nu mai pot sa dorm). Auzeam haosul de afara si-am inceput sa fiu si eu nelinistita, mi-am adus aminte de toate problemele si neplacerile. Tocmai eu, care sunt optimismul intruchipat, azi-noapte eram plina de neliniste. Aveam un sentiment tare ciudat si as fi vrut sa-mi sun toate persoanele dragi, sa fiu sigura ca sunt bine. N-am facut-o, mi-am zis ca n-are rost sa-i alarmez pe toti pentru o prostie de-a mea (oricum, i-am sunat de dimineata la prima ora. Slava Domnului, toti au dormit bine si erau ok!).
Pana la urma mi-am dat seama de ce m-am simtit asa: s-a racit iar vremea si asta m-a indispus. Cand am vazut de dimineata ce intunecat e afara (asta dupa ce, timp de cateva zile, soarele mi-a dat trezirea), aproape ca-mi venea sa plang. M-am bucurat atat de mult de caldura si de lumina, de vremea frumoasa, iar acum sunt ca un copil caruia i s-a luat jucaria preferata. Si mai rau e ca vremea asta va dura cateva zile. Macar nu ploua, ploaia imi place, dar vremea asta inchisa, cu vant, ceata si frig o urasc.
De-asta zic mereu ca trebuie sa ma mut undeva la caldura!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare