Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Alaptatul in locuri publice

Unora li se pare dizgratios, altora nu. Sincer, nici mie. Consider ca este ceva firesc ca o mama sa-si alapteze copilul cand ii e foame si nu vad nimic rusinos in asta. Eu n-as alapta in public (daca as avea copil; insa mai e mult pana atunci) pentru ca sunt mai pudica si as prefera sa fie ceva intim, intre mine si copilul meu (wow, ce ciudat mi se pare sa vorbesc de copiii mei), dar chiar nu le condamn pe mamicile care o fac. Pana la urma, copilului trebuie sa-i dai sa manance cand ii e foame, oriunde te afli. Nu inteleg de ce altii le condamna atat si nu sunt de acord cu asta.

Tag-uri Technorati: , , ,Comentarii

Nu m-am gandit niciodata la asa ceva, insa exista si oameni mai incuiati sau mai conservatori. Exact cum in unele tari femeile trebuie sa fie acoperite complet si ar putea fi condamnate daca li s-ar vedea glezna piciorului, exact si la noi sunt oameni care n-ar tolera niciodata sa vada un san.
de Adrian in data de 2011-05-28 12:52
Parerea mea e ca atunci cand nu vrei sa vezi ceva, intorci capul. :d E treaba fiecarei mamici unde isi alapteaza copilul ... Oricum, e clar ca noi, romanii, avem o mentalitate "defecta".
de deeealumary in data de 2011-05-28 17:23
Mereu există soluții elegante. Te poți „mulge” de acasă, lua laptele într-un recipient special și apoi când i se face foame copilului îl dai.
Oricum majoritatea femeilor care alăptează sunt nevoite să se „mulgă” cu acel aparat special, fie pentru că lipsesc mai multe ore, fie că lactația lor nu se suprapune cu foamea copilului, etc.
E un lucru normal, dar există soluții elegante, pentru că oricât de natural e gestul... tot nu e manierat și plăcut.
de Diana in data de 2011-06-18 00:52


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare