Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Cirese

Eeee, week-end-ul acesta cred ca am mancat 3kg de cirese. Le ador, sunt fructele mele preferate! Asa ca mi-am sunat parintii si i-am rugat sa-mi faca rost si sa-mi trimita niste cirese, iar tatal meu, om descurcaret, mi-a facut rost de cateva kg. Rosii, mari, dulci ... yam, yam, au fost delicioase! Din pacate, multe dintre ele s-au stricat, chiar daca le-am tinut la frigider. Dar nu-i nimic, mai imi cumpar de aici, inca nu m-am saturat. Apoi voi astepta sa apara porumbul fiert iar lubenita (pepenele verde) sa ajunga la un pret decent. De-asta iubesc eu vara, am tot ce-mi place la dispozitie! De capsune m-am saturat deja. Avem acasa multe, multe si mama mi-a trimis sa mananc 10 ani. Noroc ca am alti pofticiosi pe aici si m-au ajutat sa le termin! Capsunele si ciresele sunt fructele mele preferate pentru ca-mi amintesc de acasa (asta pe langa faptul ca sunt bune) ... Am crescut cu ele. In fata casei aveam doi ciresi mari care faceau niste cirese la fel de mari si de rosii ca cele pe care le-am mancat week-end-ul acesta. Ani intregi mi-am umplut buzunarele cu cirese din ei, ani intregi le-am savurat si eu si tot neamul pana cand ne-am gandit sa le verificam sa vedem daca au viermi ... si erau pline! TOATE! Degeaba am incercat sa-i tratam, de cand incepeau sa se coaca putin, ciresele faceau viermi. Asa ca au fost taiati. Cred ca era mai bine sa nu verificam ciresele, asa as fi mancat si astazi din ei. De atunci nu ma mai uit niciodata daca ciresele au viermi sau nu, le mananc direct. Putina carne nu strica.
Voua ce fructe de vara va plac?


Tag-uri Technorati: , , , , ,Comentarii

Chiar acum savuram niste cirese!. si iti cite-am articolul .! foarte tare :)). Nici eu nu verific ciresele:)) nu as vrea sa vad ce surprize am :D.;))
de Mari in data de 2011-06-24 15:23
Chiar acum savuram niste cirese!. si iti cite-am articolul .! foarte tare :)). Nici eu nu verific ciresele:)) nu as vrea sa vad ce surprize am :D.;))
Lasa, Mari, mananca-le asa, putina carne nu strica:))
de deeealumary in data de 2011-06-24 17:13


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare