Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Borcea a facut sex cu iubita intr-o cada plina cu sampanie de lux ... In Somalia oamenii mor de foame ...

Vi se pare ciudata alaturarea din titlu?! Mie nu, indica exact lumea in care traim. Unii au bani de n-au ce face cu ei, in timp ce altii mor pentru ca n-au o lingura de mancare. Credeti ca celor bogati le pasa de nenorocul altora?! Da' de unde! Daca ei au ce sa manance si se pot "scalda" in bani, ii doare drept in fund de restul.
Pe mine, insa, ma uimeste altceva: daca ai bani si te speli cu ei pe cap in fiecare seara, de ce nu taci din gura, de ce trebuie sa te lauzi la toata lumea?! Mi se pare josnic sa-ti fluturi bogatia in fata atator saraci. De fapt, mi se pare ca-ti fluturi prostia ...
De ce sa spui ca ai dat nu stiu cati bani pe sampanie de lux ca sa faci sex in ea?! E o tampenie, ai dat bani ca sa-ti bagi fundul, picioarele si alte organe in ea, nu?!
Sau daca tot ai astfel de fantezii si te tine buzunarul sa ti le implinesti, de ce trebuie sa afle toata lumea? Crezi ca intereseaza pe cineva ca aveai tu sampanie in fund cand ai facut sex cu aia?! Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Si cica asta e gestul cu care si-a cucerit definitiv actuala sotie ... Mda, asta spune multe si despre IQ-ul ei. Domnule Borcea, cred ca nu trebuia sa dai 7500 de euro pe sampanie, nu trebuia sa te chinui atat "s-o cuceresti", era mai simplu sa-i arati un extras de cont ... Bine, hai, sunt eu rautacioasa, poate oamenii astia chiar se iubesc, dar macar sa nu ne mai intoxice cu viata lor, sa traiasca ei in puf, iar pe noi, muritorii de rand, sa ne lase in pace!
Acum, revenind la a doua parte a titlului, stau si ma intreb cat de insensibili pot sa fie cei care au bani. Oare pana unde poate merge nepasarea lor? Chiar traiesc pe principiul: "toti sa moara, numai eu sa traiesc"?! Chiar nu pot renunta la o mica parte din banii lor si sa-i doneze oamenilor nevoiasi?! Nevoiasi e un cuvant care nu poate descrie situatia din Somalia. Pozele de acolo pe mine m-au ingrozit, m-au facut sa plang ... iar pe altii nu-i sensibilizeaza deloc ... Oare cat ne mai rabda Dumnezeu asa?!


Tag-uri Technorati: , , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare