Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Peste pane cu legume

Pentru zilele in care nu am timp sa prepar cina, recurg la o reteta foarte usor de facut si foarte buna: peste pane cu legume.
Ingrediente:
4 bucati file de peste (eu folosesc cod)
4 oua
faina (nu va pot spune exact cate grame pentru ca variaza de fiecare data)
5 linguri de lapte
condimente pt peste
sare, piper
ulei pentru prajit pestele
1 punga amestec de legume (noi alegem de fiecare data unul care sa aiba si broccoli, pentru ca ne place mult)
lamaie

Mod de preparare:
Aici nu este absolut nimic complicat. Daca pestele este congelat, se lasa la dezghetat, apoi se spala putin si se tamponeaza cu servetele de hartie (pentru a absorbi toata apa). Daca este proaspat, doar se spala si se strege la fel ca inainte.
Pentru prepararea compozitiei pentru pane, se bat bine ouale cu laptele si condimentele. Apoi se adauga faina treptat, pana cand compozitia este putin mai groasa decat cea pentru clatite.
Adaugati ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins.
Intre timp, dati fiecare bucata de peste prin faina, scuturati excesul si apoi treceti-o prin amestecul cu ou. Destinatia finala: TIGAIA!
Procedati la fel cu fiecare bucata de peste. Le lasati la prajit pana se rumenesc. Cand le scoateti, asezati-le din nou pe servetele absorbante, pentru a scapa de excesul de ulei.
Garnitura, adica amestecul de legume, este si mai greu de preparat - conform instructiunilor de pe pachet.
Se serveste totul cu lamaie stoarsa.

Pofta buna!

Tag-uri Technorati: , , , ,



Comentarii

Your type is so special when compared with several others. Thanks for publishing once you possess the chance,Guess I'll just make this bookmarked.two
de iphone 5 in data de 2011-10-16 21:50
Hm.. ce bun trebuie sa fie. :)
de GEKO in data de 2011-10-18 02:26


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare