Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Huidu, Huidu si iar Huidu

Presa din Romania mi se pare ca seamana cu un card de ciori si ori de cate ori vad un les, ataca frenetic. "Ziaristii" stau la panda si abia asteapta ca cineva sa calce stramb, ca sa aiba si ei ce scrie vreo 2 luni.
Ultima obsesie: accidentul provocat de Serban Huidu. N-am vrut sa scriu nimic despre asta, n-am vrut sa deschid subiectul si sa-mi spun parerea pentru ca n-am niciun drept. La fel ar trebui sa faca toti cei ce comenteaza total aiurea. N-au fost acolo, nu stiu ei cum s-a intamplat. Se face o ancheta, se cerceteaza, Politia incearca sa-si faca treaba (ma rog, in masura in care politia de la noi stie sa-si faca treaba). Nu trebuie sa acuzam, nu trebuie sa aruncam cu noroi sau, mai rau, sa dorim moartea celui vinovat.
Nu-l apar pe Serban (desi imi place mult, ca om de televiziune si radio), sunt absolut convinsa ca va plati, intr-un fel sau altul, daca a gresit. De fapt, cred ca plateste deja. Niciun om cu putin suflet in el n-ar putea sa nu duca un razboi in adancul sau in astfel de momente.
Cel mai tare, insa, m-a enervat faptul ca a aparut un "anonim", care a spus ca imediat dupa accident Huidu plangea ca i s-a stricat masina si ca nu-i pasa de morti ... Asta nu pot s-o cred! E prea de tot! Nimeni nu ar face asta in acele momente. Si stiu bine ce spun. Te-ai duce sa-ti salvezi familia, victimele, ai suna la Politie, Salvare, ai fi disperat, ti-ai pierde capul, dar nu ai plange pentru o bucata de metal, indiferent cat te-a costat. Daca "anonimul" asta stie ca asa s-au intamplat lucrurile si spune adevarul, de ce nu si-a dezvaluit identitatea?! Ce, e Huidu un mare interlop si i-a fost frica sa se arate?! Fomisti de-astia dornici sa ia un ban si sa se lase filmati sunt peste tot, oamenii lipsiti de caracter au impanzit Romania, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa le facem pe plac si sa-i ascultam.
Una peste alta, m-am saturat sa vad ziarele pline de acelasi subiect, sa aud la televizor si la radio dezbatut acelasi subiect sau sa-i vad pe altii cum se bucura de raul lui si-l calca in picioare. Sa lasam victimele sa se odihneasca in pace, sa-l lasam pe el sa se mustre si sa plateasca daca a gresit, dar sa nu-l mai hartuim atat!

Tag-uri Technorati: , , , , ,Comentarii

Eh, lui Huidulica i se urcase VIP-ismul la cap. Pacat ca gasise loc destul acolo.
de Stiri in data de 2011-12-26 20:42


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare