Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Saga Amurg - Zori de zi - partea I

Aseara am fost la film. Nu mai mersesem la un film de ceva timp si Marius mi-a facut o surpriza, rezervand locuri la Zori de zi. Stia el ca daca mi-au placut cartile, imi place si filmul. Si chiar mi-a placut! Dintre toate partile, aceasta cred ca este cea mai reusita: "efectele speciale" sunt mult mai bine realizate si urmeaza cartea mult mai fidel decat filmele anterioare. Eclipsa chiar m-a dezamagit mult, mi s-a parut ca a fost realizat atat de prost, decorurile au aratat groaznic, varcolacii aia parca erau niste javre latoase, jocul unora dintre actori a lasat mult de dorit. Din punctul meu de vedere. Insa la Zori de zi s-a vazut o mare evolutie. I-a placut cat de cat si lui Marius (iar lui nu-i plac filmele de genul acesta). Nu mi-a placut, insa, ca a fost cam lipsit de actiune filmul. Cred ca nu trebuia impartit in doua parti. Exact de cand trebuia sa devina mai interesant, adica de cand Bella devine vampir, se termina. Si nu mi-a mai placut ca in spatele nostru a stat un cuplu care a vorbit non-stop si care ne tot misca scaunele. Ne-am uitat de cateva ori urat la ei dar nu cred c-au inteles mesajul. Nu le-a zis nimic, n-am vrut sa facem "scandal" si sa-i deranjam si pe ceilalti.
Si, voi ce filme interesante ati mai vazut?!


Tag-uri Technorati: , , , , , , , , ,Comentarii

Voi merge si eu sa-l vad. M-ai facut curioasa. Le-am vazut si pe celelalte asa c-am sa merg sa-l vad si pe asta.
de Ana in data de 2011-11-25 17:05
Voi merge si eu sa-l vad. M-ai facut curioasa. Le-am vazut si pe celelalte asa c-am sa merg sa-l vad si pe asta.
Chiar nu trebuie sa-l ratezi daca le-ai vazut si pe celelalte, merita sa mergi ca sa vezi continuarea si sa faci comparatii!
de deeealumary in data de 2011-11-25 17:17
Ma bucur ca Marius mai face si lucruri bune...in ultima vreme nu prea am mai avut timp de noi (jobul, stresul s.a)... Te iubesc!
de Marius in data de 2011-11-25 21:29
Ma bucur ca Marius mai face si lucruri bune...in ultima vreme nu prea am mai avut timp de noi (jobul, stresul s.a)... Te iubesc!
Mai urechiatule, ce cauti tu pe aici, tragi cu ochiul?!:)) E ok, inteleg, stiu ce program "turbat" ai:D. Te iubesc si eu! Enorm! Pup!
de deeealumary in data de 2011-11-29 18:11


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare