Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Premii dulci de Dragobete

Stiu, azi e Valentine's Day, nu Dragobetele (cu aceasta ocazie va urez si eu sa fiti iubiti/iubite mereu, in fiecare zi!), dar mie, sincer, nu prea-mi plac "sarbatorile" astea importate de afara. Nu le inteleg rostul absolut deloc, pentru ca stiu ca avem si noi unele la fel si mi se pare ciudat sa le serbam cu atat tam-tam pe ale altora si pe-ale noastre sa le ignoram (e cazul Dragobetelui si Sf. Andrei, respectiv al Valentine's Day-ului si Halloween-ului).
Asadar, pentru cei ce se iubesc romaneste, Complexul Apicol Veceslav Harnaj a pregatit un concurs cu premii dulci, dulci.
Toate detaliile le gasiti aici. Va las si descrierea "oficiala":

"Va plac dulcegariile? Noua, la Complex Apicol ne plac dulcegariile. Apreciem declaratiile de dragoste si ne-am gandit sa le premiem. Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau.

Premiile: 5 seturi de miere. Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g. Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare.

Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei.

Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012.

Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.

Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii."


Bafta!:)

P.S. Nu uitati si de concursul de aici!

Tag-uri Technorati: ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare