Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Carti pentru toata lumea!:)

V-am mai spus eu ca-mi place foarte mult sa citesc si sa am carti multe, multe. Ma atasez sufleteste de fiecare carte citita si nu mai pot renunta la ea. Imi place sa stiu ca o am in biblioteca si ca ma pot reintoarce oricand la ea. De-asta nu prea mi-a placut sa impumut carti de la altcineva, ci mi le-am cumparat sigura.
De curand, am descoperit un anticariat online cu preturi foarte convenabile si pot spune ca a devenit locul meu preferat de facut cumparaturi pentru minte si suflet. Este vorba despre ColtulColectionarului.ro. Imi place acest loc virtual pentru ca au o oferta foarte variata de carti, iar acestea au o conditie foarte buna. Eu deja mi-am comandat de la ei 23 de volume (am sa vi le arat pe toate si-am sa scriu despre fiecare in parte, imediat cum termin de citit din ele) si va pot spune ca nici macar una nu a venit rupta sau deteriorata. E adevarat, nu arata ca noi, sunt doar ingalbenite putin de trecerea timpului, in rest, se prezinta excelent.
Comanda mi-a fost livrata cam intr-o saptamana, asta pentru ca n-au avut disponibil unul dintre volume si au asteptat sa faca rost de el. Altfel, cred ca venea mai repede.
De asemenea, imi place acest anticariat pentru ca ofera multe reduceri cumparatorilor. Comanda mea facea, in mod normal, 170 lei, dar am platit pe ea doar 120 lei. Plus ca n-am mai platit nici costurile de expeditie. O adevarata afacere zic eu!
Va recomand sa accesati si voi site-ul si sa va alegeti ceva de acolo, mai ales ca au o multime de volume la pretul unic de 5 lei!
Sigur am sa-mi mai comand si eu ceva, asa, de Iepuras!

Si am si pentru voi o surpriza, tot de Iepuras: daca va comandati ceva de pe ColtulColectionarului.ro si introduceti codul r9299redstandrec20, veti beneficia de o reducere de 20% la prima voastra comanda! Oferta este valabila nelimitat, asa ca puteti beneficia de ea toti cei care cititi aceasta postare si oricand doriti voi!
Aici gasiti instructiunile de utilizare a codului!

Spor la cumparaturi!

Sa aveti un Paste frumos, cu multa bucurie si liniste in suflet!

Tag-uri Technorati: , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare