Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Rasfat apicosmetic pentru dus

In data de 7 iunie 2012, Complexul Apicol Veceslav Harnaj a lansat urmatoarele geluri de dus: Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral. Gelurile de dus de la Complexul Apicol aduc beneficiile ingredientelor apicole in ingrijirea pielii la dus, fara conservanti si fara coloranti.
Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral reunesc principiile active ale ingredientelor apicole ca laptisorul de matca, mierea si propolisul cu proprietatile hranitoare ale nutrientilor din uleiurile vegetale de macadamia, migdale si samburi de struguri si untul de shea, rezultand ingrijirea completa pentru toate tipurile de piele. Numite si “Rasfat apicosmetic pentru dus“, datorita ingredientelor ce alinta pielea, gelurile Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral ingrijesc pielea corpului, lasand-o catifelata si hidratata.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca - Apidermin - pentru piele mereu tanara
In rasfatul apicosmetic pentru dus Apidermin, proprietatile antirid ale laptisorului de matca sunt dublate in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Laptisorul de matca, o hrana regala, este cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor, hidratand pielea si stimuland regenerarea celulara.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea - Apidermaliv - piele profund alintata
Gelul de dus Apidermaliv rasfata delicat pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, im timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat suprem pentru pielea corpului.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu miere-Floramin-Piele intens hidratata
Rasfatul apicosmetic pentru dus Floramin reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale uleiului de migdale dulci. Mierea de salcam ajunge in straturile indepartate ale epidermei revitalizand si catifeland pielea. Bogat in nutrienti dar si atinoxidanti, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata, redand stralucirea naturala a pielii, lasand-o hidratata imediat dupa dus, mierea sigiland hidratarea in interiorul pielii.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu propolis – Floral - antibacterian
Proprietatile antibacteriene si antimicotice ale propolisului s-au intalnit cu beneficiile uleiului de samburi de struguri si extractului de portocale in rasfatul apicosmetic pentru dus Floral. Gelul de dus Floral lasa o senzatie de prospetime si curatenie a pielii corpului datorita beneficiilor combinatiei de propolis cu ulei de samburi de struguri.

Gelurile de dus Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj, cu preturi cuprinse intre: 12 si 13 Ron (inclusiv TVA), cat si la distribuitorii Complexului Apicol.

Daca le incercati inaintea mea, sa-mi spuneti cum vi se par!

Tag-uri Technorati: , , , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare