Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Decizii, decizii, decizii

Urasc momentele cand trebuie sa iau decizii radicale. Nu acelea ce ma vizeaza pe mine, ma refer la cele de care depind si alte persoane. Ma gandesc tot timpul ca daca nu iau o hotarare buna, pot sa sufere si altii din cauza mea. Si nu-mi doresc asta!
Cred ca fiecare dintre noi am facut alegeri bune sau mai putin bune, la un moment dat. Doar ca mereu ni le amintim pe cele rele si regretam ca nu am facut altfel ...
Si eu regret multe lucruri, multe alegeri facute, insa incerc sa ma gandesc cat mai putin la ele. Nu mai vreau sa privesc deloc inapoi, ma bucur doar de ce am acum, de fiecare clipa din prezent.
Mereu mi-am dorit cate ceva si nu eram multumita de prezent, dar vreau sa schimb asta.
De exemplu, in zilele de luni incepeam sa "numar" orele pana la week-end-ul viitor si sa-mi fac planuri pentru el. O tampenie! Ce au zilele din restul saptamanii, de ce nu ma pot bucura de ele?! E adevarat ca sunt foarte aglomerate si solicitante, dar gasesc in ele si momente de fericire si liniste. Atunci, de ce sa nu le savurez si sa stau mereu sa ma gandesc la week-end?!
De-asta am decis sa-mi schimb putin maniera de a vedea viata.

Voi ce ziceti, va place sa luati decizii, aveti vreuna gresita care va "bantuie"?!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare