Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Piesa de week-end (3)

Fetelor, eu ma pregatesc sa plec acasa, merg la o nunta Sper sa va distrati week-end-ul acesta! Va las melodia de mai jos: Va pup!


Melodia ideala pentru vara

Din punctul meu de vedere, melodia de mai jos e melodia perfecta pentru vara! E veche, dar eu n-am reusit sa ma plictisesc de ea! Imi place atat de mult, imi aduce aminte de vremuri trecute, ma relaxeaza, ma face sa dansez, sa visez O ADOR!


Manichiura cu burete

Da, este vorba despre manichiura facuta cu ajutorul buretelui, presupun ca v-ati dat seama de la inceput. Am tot vazut ca se practica "moda" asta si-am vrut sa incerc si eu. Rezultatul nu m-a dat deloc pe spate si consider ca o astfel de manichiura poate fi facuta direct cu pensula ojei,...

Tag-uri Technorati: , , , , , ,


Piesa de week-end (2)


Decizii, decizii, decizii

Urasc momentele cand trebuie sa iau decizii radicale. Nu acelea ce ma vizeaza pe mine, ma refer la cele de care depind si alte persoane. Ma gandesc tot timpul ca daca nu iau o hotarare buna, pot sa sufere si altii din cauza mea. Si nu-mi doresc asta!
Cred ca fiecare dintre noi am fa...


Review: Apidermaliv si Floral - geluri de dus de la Complexul Apicol 'Veceslav Harnaj'

Va spuneam aici ca am primit gelurile de dus de la Complexul Apicol "Veceslav Harnaj" si-am fost tare incantata. Week-end-ul acesta, cum a fost foarte cald, am reusit sa le folosesc din plin si sa-mi fac o parere despre ele. De fapt, daca ar fi sa sintetizez tot review-ul acesta, as putea sp...

Tag-uri Technorati: , , , , , , ,


Piesa de week-end (1)

Salutare! Ce faceti, cum va petreceti week-end-ul?! Eu m-am plimbat putin, am lenevit si am ascultat muzica taaaaaaare Iar melodia de mai jos am pus-o pe "repeat" de multe ori: Va pup!


Surpriza de dimineata

Astazi mi-e tare lene, probabil de la vremea de afara. Si, cum m-am trezit abia cu 45 de minute in urma, pentru mine e inca dimineata. Desi e asa urat afara (aici tuna, fulgera si ploua), mi-am inceput ziua tare bine: tocmai am primit coletul de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj, cu doua geluri de dus din noua lor gama.
Miros suuuuper bine! Si-mi place si ambalajul lor colorat!
Abia astept sa le incerc!
Revin cu o parerea mai d...

Tag-uri Technorati: , , , , , , ,


Ce-mi place azi

Nu sti...

Tag-uri Technorati: , ,


Cartea pe care v-o recomand - 'Amalia', de Sylvi Kekkonen

Am citit aceasta carte luna trecuta si am vrut inca de atunci sa va vorbesc despre ea. Insa am uitat. Nu-i nimic, recuperez acum.:)
"Amalia" mi se pare un roman adresat, strict, doamnelor. Spune povestea de viata a unei femei de la tara, ramasa vaduva de tanara, ce trebuie sa faca fat...

Tag-uri Technorati: , , ,


Rasfat apicosmetic pentru dus

In data de 7 iunie 2012, Complexul Apicol Veceslav Harnaj a lansat urmatoarele geluri de dus: Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral. Gelurile de dus de la Complexul Apicol aduc beneficiile ingredientelor apicole in ingrijirea pielii la dus, fara conservanti si fara coloranti.
Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral reunesc principiile active ale ingredientelor apicole ca laptisorul ...

Tag-uri Technorati: , , , , , , ,


Ochelarii de soare

N-are rost sa va mai spun si eu cat de importanta este protectia solara, probabil ca stiti si voi deja. Daca avem grija sa ne protejam pielea corpului si tenului de razele soarelui, nu trebuie sa uitam sa avem grija si de ochii nostri. Vara, soarele este la fel de periculos pentru v...

Tag-uri Technorati: , 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare