Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

O nunta cu stil

Visul meu secret (care nu mai e secret, ca vi-l spun acum ) e sa am o agentie de organizat evenimente. Mi-ar placea sa contribui la realizarea unor momente magice, de neuitat pentru oameni, fara sa-i saracesc.
Anul viitor urmeaza sa ma casatoresc si stiu exact ce inseamna organizarea unei nunti, stiu cum e sa-ti doresti ceva dar sa renunti la acel ceva pentru ca ti se cere un pret mult prea mare pe el. Ei bine, eu cred ca poti face o nunta deosebita si fara sa cheltuiesti averea a trei generatii.
Dar pana voi avea agentia mea de organizat evenimente, mi-am "deschis" un nou blog - O NUNTA CU STIL - unde vom invata impreuna, pas cu pas, cum sa transformam acest eveniment deosebit intr-unul cu adevarat memorabil.
Asadar, daca va pregatiti de "marele pas" sau daca vreti sa ma vizitati si aici, ma gasiti la aceasta adresa: http://nuntastilata.blogspot.ro/

Tag-uri Technorati: , , , , , , , , , ,Comentarii

Pentru organizarea unor evenimente unice ai nevoie de accesoriile potrivite, inspiratie, muzica.
de Ella in data de 2012-07-30 14:57
Interesant visul tau ! :) , poate ar fi cazul sa incepi pregatirile . De asemenea as vrea sa te vad contribuind la aceasta agentie de organizat evenimente ! Te pup ! :*
de Teo in data de 2012-09-29 20:14


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare