Deea - Invatand arta de a fi femeie
Nu natura o face pe femeie mai frumoasa, ci dragostea!

Oja fotocromica Blaze

Toata vara m-am tinut sa va spun despre aceasta oja, dar reusesc abia acum, la inceput de toamna. Sorry! Oricum, daca o sa va tenteze s-o incercati, puteti s-o faceti, insa efectul ei este maxim doar atunci cand afara este soare puternic.
Sa va explic: oja Blaze este o vopsea speciala de unghii, ce-si schimba culoarea in contact cu razele ultraviolete. Asta inseamna ca daca sunteti intr-o incapere, oja are o anumite culoare, iar daca iesiti afara, ea se schimba. E interesant, nu?!
Eu am observat ca este nevoie ca soarele sa straluceasca destul de puternic pentru ca efectul sa fie maxim. Altfel, culoarea se modifica doar putin.
Am avut 6 nuante diferite din aceasta oja (in poza apar doar 5 pentru ca dadusem deja una), insa n-am pastrat decat una singura (mai exact Lacul de unghii Blaze Clear to Black), care, dintr-un lac incolor, se transforma in negru, cand ieseam afara. Insa un negru usor transparent (n-am poze facute, ca sa vedeti clar).
Va spuneam ca nu le-am pastrat pe celelalte si asta pentru ca mie nu-mi plac lacurile de unghii sidefate (iar acestea au sidef mult). Oricum, persoanele carora li le-am daruit s-au declarat foarte incantate de efect.
Mi-a placut, de asemenea, ca se usca foarte repede, cam in 1-2 minute.
Ca minusuri, ar putea fi pretul destul de mare - 38/39 lei (nu mai stiu exact cati ml aveau, dar tin minte ca sticlutele mi s-au parut mici) si faptul ca nu rezista pe unghii intre 7 si 10 zile, asa cum promit, ci maxim 4 (ceea ce e , totusi, ceva).
Dar merita sa le incercati, sunt altceva in materie de manichiura!
Daca va tenteaza, le gasiti aici!
Mai jos aveti o fotografie cu toate nuantele disponibile (n-arata deloc bine poza, dar am luat-o de pe site-ul lor, n-am avut ce sa-i fac; oricum, culorile cred ca se inteleg).
Sa aveti un week-end frumos!

Tag-uri Technorati: , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Powered by www.ablog.ro, design by Lilia Ahner
 
Termeni si Conditii de Utilizare